EcoTech Color

Natuur en technologie ontmoeten elkaar om aan al je wensen op het gebied van kleur te voldoen. Permanente haarkleuring, demi en semi, allemaal in één tube. EcoTech, onze ammoniak- en PPD-vrije haarkleur, met een romige en gladde textuur houdt het haar en het milieu in goede harmonie. Speciaal geformuleerd met natuurlijke ingrediënten om een natuurlijke en verjongende transformatie mogelijk te maken. Permanente oxidatie haarkleurcrème: ammoniak-vrij en parafenyleendiamine-vrij (PPD). De perfecte combinatie tussen ecologie en technologie. Langdurige kleur, perfecte grijsdekking, milde werking op de hoofdhuid. Met respect voor de haarvezel. Zorgt voor een maximale glans en geeft een langdurige kleur. Voedt het haar tot de volgende kleurservice. Zeer selectieve ingrediënten. Het resultaat is een zichtbare, stralende kleur vol glans. 

DEVELOPERS

Onze developers zijn speciaal ontwikkeld om samen te werken met onze kleuringen en bieden een grenzeloze kwaliteit en houdbaarheid zonder uit te drogen of te vervagen tussen de salonbezoeken door.

Eco-veilig - Verzorgend voor de hoofdhuid - Op basis van crème voor een milde werking - Multifunctionele behandeling

Cream Activator
Developer 10 - 0-1 tint lichter
Developer 20 - grijsdekking; 1-2 tinten lichter
Developer 30 - grijsdekking hard/gesloten haar - 2-3 tinten lichter
Developer 40 - 4 of meer tinten lichter

SNOW WHITE

Snow White is speciaal ontworpen om de maximale lift te bereiken, met verbluffende resultaten en geen enkel compromis. Met dit oplichtende poeder kun je het maximale ontkleuringspotentieel bereiken, terwijl je het haar met integriteit, gezondheid en enorme glans achterlaat. Een speciale combinatie van actieve ingrediënten, bindmiddelen en geavanceerde micropoeders mengen zich direct, waardoor er een opgeklopte textuur ontstaat.
 
 

CREAM BLEACH

Een unieke revolutionaire crèmeformule die tot 7 levels lift mogelijk maakt voor maximale veelzijdigheid en controle. Ideaal voor op de hoofdhuid, maar ook voor highlights, balayage en foiling. Sheaboter verzorgt het haar terwijl het lichter wordt en de integriteit van het haar behouden blijft.

- Verkrijgbaar als behandeling in I.C.O.N. salons -