Over I.C.O.N.

 

 

We zijn er op gericht de meest duurzame ingrediënten te gebruiken in combinatie met de meest vooruitstrevende wetenschappelijke technologie. We gebruiken natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van de aarde en we zetten ons ervoor in om te zorgen dat onze producten vegan en cruelty-free zijn. Met biologische ingrediënten en duurzame bronnen verminderen we onze impact op het milieu. De producten zijn kleurveilig, parabeen-vrij, sulfaat-vrij en rijk aan antioxidanten en anti-agers.

We gebruiken nieuwe PCR-verpakkingen voor al onze producten en zoeken naar duurzame grondstoffen. Post Consumer Resin (PCR) plastics zijn de gerecyclede materialen van bestaande PET-flessen en andere kunststoffen. PCR gebruikt minder energie en fossiele brandstoffen, waardoor het milieu wordt gespaard van overmatige vervuiling, verspilling van grondstoffen en impact op de afvalberg. PCR is plastic dat gerecycled kan worden en omdat er naar schatting 500 miljard flessen water per jaar over de hele wereld worden verkocht, is er een serieuze oproep om actie te ondernemen.

HET BEGON MET EEN VISIE

I.C.O.N. werd opgericht in 2002 en zet zich in om de wereld van cosmetica te verrijken met geavanceerde producten en innovatieve business development. Met de professional en de consument in het achterhoofd hebben we kwaliteitsproducten gecreëerd met natuurlijke en biologische ingrediënten uit duurzame bronnen, die goed zijn voor het haar en het milieu.

I.C.O.N. weet dat de wereld voortdurend verandert en als bedrijf staan we vooraan met de nieuwste concepten, trends en seminars die de kappersbranche en de consument ten goede komen. I.C.O.N. is toegewijd aan ontwikkeling, professionele creativiteit en schoonheid.