Insta Tone

INSTA TONE

FLASH COLOR GEL

Een op gel gebaseerde kleurenreflector die je toon zal veranderen zonder de natuurlijke basis te beïnvloeden; deze demikleur zal tonen koelen of tinten warmer maken. INSTA TONE is als het gebruik van een Instagram-filter; het voegt levendigheid en glans toe. Door te werken op de schubbenlaag van het haar, laat INSTA TONE het haar met een voller gevoel, een perfecte kleur en een volmaakte glans achter.

Deze innovatieve formule past in ons concept van Ammonia-vrije & PPD-vrije kleur en is verrijkt met natuurlijke en duurzame squalaan, die vaak gebruikt wordt in de huidverzorging vanwege de beschermende eigenschappen. Squalaan, een bestanddeel dat is afgeleid van suikerriet, regenereert in de haarkleur de hydrolipidenfilm van het haar. Dit houdt de ideale hoeveelheid vocht vast die het haar nodig heeft voor een maximale hydratatie en glans.

Met een ph van 8.8 voor een echte toon-op-toon treatment kleuring, biedt INSTA TONE een langdurige, high-performance haarkleur.

Gebruik:

Ideaal voor highlights - Kleurcorrectie - Na het blonderen om gele tinten te verwijderen - Mix en creëer - Verfris kleur - Verwerk bij het kleuren met EcoTech kleur op de aanzet

Voordelen:

Beïnvloed de basis niet bij het mengen met de specifieke activator - Langdurig houdbaar zonder beschadiging - Insta Applicatie, Insta Resultaat

- Verkrijgbaar als behandeling in I.C.O.N. salons -