Natural Earth Colors

NATURAL EARTH COLORS

100% PLANTAARDIGE KLEURING

Onze Natural Earth Colors zijn afkomstig van de aarde en bevatten de fijnste plantaardige materialen die er wereldwijd te vinden zijn. Het poeder wordt gemaakt door de bladeren te drogen, te vermalen en te zeven. Pas nadat de bladeren zijn verbrijzeld, geven ze kleur af aan het haar. Om een kleuring of kleurstof te worden, moeten ze worden gemengd met een vloeistof om de kleur vrij te geven. Elke kleur geeft de reflectie van de natuurlijke basis die al in de bladeren zit.

Onze aardekleuren kleuren het haar zonder de natuurlijke kleur van het haar te veranderen, zodat je het haar alleen donkerder kunt kleuren, niet lichter. En na verloop van tijd zal de kleur vervagen, waardoor je slechts een minimale tint overhoudt. Als voorbeeld, wanneer je donkerbruin haar hebt en je probeert de Light Brown te gebruiken, zul je geen enkel verschil zien. Wanneer je echter donkerbruin haar met lichte accenten hebt, zal het de tint die je hebt gekozen opnemen.

Een natuurlijk alternatief dat vrij is van conserveringsmiddelen en veilig is voor de hoofdhuid en de algehele gezondheid.

Verkrijgbaar in de kleuren Natural, Light Warm Brown, Dark Iris Blonde en Intense Copper.

- Verkrijgbaar als behandeling in I.C.O.N. salons -